Onze menukaart 

Acties  

Elke Dinsdag:

Beer & Burger 

Burger naar keuze i.c.m. een konijnen bier

17, 50 

Elke Woensdag:

Stew & Brew 

Stoof naar keuze i.c.m. een konijnen bier

17, 50 

actie van het moment

Eten bij

't Witte Konijn...

Voor zowel lunch als diner is onze keuken geopend, en daar tussenin eigenlijk ook aangezien we gewoon niet zo van het concept tijd zijn. Behalve als het op onze gerechten aankomt, daarvoor nemen we graag de tijd. Lang laten stoven zodat smaken verrijkt worden en voedingswaarde gewaarborgd blijven, jaja stoven is naast duurzaam ook enorm gezond. Gezond, lekker en bewust...wat wil men nog meer.

Geen zin in een stoof gerecht? Probeer onze Bunny burgers, want bier en burgers gaan nu eenmaal heel goed samen. We malen ons gehakt zelf, en hebben mede daardoor geen ei en panneermeel nodig voor onze burger. Wel onze eigen geheime kruidenmix, anders zou het geen echte Bunny Burger zijn!
Daarnaast is er ook de vega Bunny, een huisgemaakte vegan vleesvervanging. Paddestoelen en noten vormen de basis, en volgens sommige is deze lekkerder dan onze rundervariant!


En wat past nog meer bij bier? Tuurlijk, borrelhapjes! Ook deze maken we zelf, verschillende varianten staan op de kaart. En soms verzinnen we weer eens iets anders, gewoon omdat het kan of omdat er een overschot is aan een ingrediënt.

Vanwege de COVID-19 tijd hebben we nu even geen acties. Maar binnenkort wel wat leuke acties voor thuis. Houd de website in de gaten of vraag het ons!